Skip to main content

Alsera on vahva osaaja

Timanttityöt

Suoritamme timanttitöitä kaikkialla, missä tarvitsee päästä läpi harmaan kiven ja betonin! Teemme myös linjasaneerauksien timanttiporaustyöt joustavasti ja nopealla aikataululla. 
 
Olemme joustava kumppani ja pidämme kaluston toimintavalmiina niin, että asiakas saa mahdollisimman nopeasti palvelua.

Kalustomme on kattava! Sekä saha että porapuolta huolletaan ja päivitetään jatkuvasti. Meillä on aina käytössä nykyaikaiset ja luotettavat laitteet. Lisäksi meillä on takana terätoimittajan vahva tuki ja saamme erikoisputkikoot nopealla toimituksella. Infrapuolelle käytössämme on jälkiliitos kumeille tarkat koot. Autoissamme on mukana aggregaatti ja vedet eli asiakkaan ei tarvitse huolehtia niistä. Kalustomme on laaja koostuen eri kokoisista porista – käsiporista voimavirtaporiin.
 
Sahapuolella vahvuutemme on luotettava kalusto ja vahvat tekijät. Sahat koostuvat sähkösahoista, polttomoottorisahoista, akseli- sekä kehäsahoista ja holvisahoista. Erikoisahauksia teemme myös CutNbrake sahoilla. Voimme tehdä aukotuksia ja käsisahauksia aina 27 cm paksuuteen asti yhdeltä puolelta kehäsahauksena. Joten elementteihin saadaan helposti kulkuaukot tai lisäykset.
 
Piikkaus ja purkukalusto koostuu eri kokoisista käsipiikkauskoneista sekä yhteistyökumppanimme kautta voimme tarjota myös purkurobottipalveluita.
 
Suoritamme myös betonin jyrsinnät ja roilotukset. Kysy rohkeasti mihin resurssimme taipuvat.

teollisuus

Olemme toimineet teollisuudessa ja lämpölaitoksilla jo vuodesta 2009, joten meillä on todella vahva teollisuuden toimintatapojen tuntemus. Meidän tekemisessä korostuu osaaminen ajoittaa toimintoja niin, että ne häiritsevät tuotantoa mahdollisimman vähän. Suoritamme korjaustöitä laidasta laitaan – aina toimistosaneerauksista, huopakattojen kuumabitumikorjauksiin...
 
Suoritamme perinteistä runkorakentamista ja oikeastaan kaikkea mitä asiakas tilaa. Meiltä taipuu esimerkiksi matot lattiaan, edustussaunan ja pesuhuoneen uudistaminen,  taukotilan keittiön uusiminen ja monen monta muuta hommaa.

Teemme myös epoksilattioita ja muita erikoistöitä.

betonirakentaminen

Betonirakentamisesta ja muottitöistä meillä on laaja kokemus. Voimme toteuttaa suuria perustuksia, betonisia happoaltaita tai muita haastavia betonirakennelmia. Raudoitukset ja valut hoituvat kauttamme aina mutkattomasti.

Talvibetonoinneista meillä on myös kokemusta. Voimme asentaa dataloggerit valuun ja valvoa lujuuden kehitystä. Suoritamme sähköasemilla porttaalien jalkojen mantteloinnit ja kaukolämpökaivojen valutyöt alusta loppuun. Meidän kauttamme saat myös raudoitteet ja betonit.

Olemmekin betonin moniosaajia – niin rakentamisessa kuin purkamisessakin!

aliurakointi

Rakennusliikkeille suoritamme aliurakointia. Rakennustöissä tarjoamme palveluita taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaillekin. Kysy rohkeasti lisää!!!